با بال مرغ می شود غذاهای متنوع و ایده آلی تهیه کرد بال مرغ به صورت سوخاری در بین ایرانیان
بسیار مرسوم است.
پیتزای چیکن استروگانف برگرفته از ترکیب بیف استروگانف روسیه است، اما در این پیتزا به جای گوشت از
مرغ استفاده خواهد شد.
پیتزا پپرونی از مخلوط خمیر، کالباس تند یا همان پپرونی، سس تند مخصوص، پنیر پیتزا و زیتون
تهیه میشود. به طور کلی، پیتزا پپرونی با دستورهای مختلفی طبخ میشود؛ از سوی دیگر پپرونی
یکی از محبوبترین پیتزاها در سراسر جهان بهویژه ایران است. در پیتزا پپرونی، طعم کالباس و سس
تند کاملا غالب است و طعم کاملا متفاوتی در مقایسه با دیگر پیتزاها دارد.