انار خواص و فواید بسیاری دارد و از زمان های قدیم هم مانند دارو مورد استفاده قرار میگرفته است. از خواص و فواید انار و آب انار میشود به اثرات درمانی و دارویی آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات اشاره کرد. به گفته محققان مصرف روزانه یک لیوان آب انار در عرض ۲ هفته میزان تستاسترون موجود در بزاق را ۲۴ درصد افزایش میدهد و تاثیراتی هم برروی فشارخون، حال و حوصله، اضطراب و احساسات افراد میگذارد.
طریقه گرفتن آب انار:
1- انار را از وسط نصف کنید و در یک کاسه پر از آب فرو ببرید.
2- حال همان طور که انار شما زیر آب است دانه های انار را جدا کنید و در آب رها کنید. به این ترتیب دانه های انار تهنشین میشوندو پوسته های سفید انار روی آب میمانند.
3- پوسته های انار را از روی آب جدا کنید و دور بیاندازید
4- دانه های انار را آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. چند بار پالس بزنید تا دانه ها کاملاً له شوند.
5- صافی کوچکی را روی لیوان یا کاسه قرار دهید و آب انار را داخل آن بریزید. با قاشق روی آن فشار بدهید تا آب انار تا جای ممکن جدا شود و داخل کاسه جمع شود.
6- آب انار طبیعی خالص در این مرحله آماده است اما اگر قصد دارید آن را خالی بخورید میتوانید به ازای هر یک و نیم پیمانه آب انار 1/3 پیمانه شکر اضافه کنید تا آب میوه شما شیرین تر شود.
با اضافه کردن قدری آب هم میتوانید ترشی انار را ملایم تر کنید.